De activiteiten in De Treffe worden op twee manieren aangeboden:

vanuit De Treffe: activiteiten voor jong en oud.

vanuit een groep, persoon of vereniging: deze groep, persoon of vereniging huurt een van de zalen en verzorgt zelf de activiteit.

Onderstaande activiteiten vinden momenteel plaats in De Treffe:

Vitaal Fit
Op maandagochtend van 10.00-12.00 uur Vitaal fit is een alles in 1 training in groepsverband met een lage instap, we doen allemaal dezelfde oefeningen op de leukste muziek. Alles komt aan bod: krachttraining, lenigheid, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen.
Wanneer we ouder worden verliezen we spierkracht. Sterker nog dat gebeurd al vanaf je 30e/35e levensjaar. Opstaan vanaf de bank, iets boven ons hoofd wegleggen, veters strikken, evenwicht bewaren, twee zware boodschappentassen dragen of een kleinkind optillen, het wordt allemaal wat moeilijker wanneer je op leeftijd raakt. Maar die alledaagse bewegingen zijn te trainen. Het mooie is, je kunt er op ELKE leeftijd nog beter in worden.
Vitaal Fit is daarvoor bedoeld. Geen saaie sportschool apparaten! Met als resultaat, het vitaler maken van je lichaam dus: je leven aangenamer maken op lange termijn.

 Yoga
Op maandagavond 19.30 uur kun je terecht voor een uurtje universele yoga in De Treffe. Dit is een zachte yogavorm, waarbij het niet gaat om presteren of volhouden. Je lichaam is gemaakt om te bewegen en wordt blij van bewegen. Met aandacht en plezier je lichaam ervaren, je luistert naar je lichaam. Waar ligt je grens, je ademhaling bewust ervaren, je kracht en zachtheid voelen. Verbinding met jezelf en met elkaar ervaren. Na afloop drinken we een kopje thee, daarna weer ontspannen en opgeladen naar huis. 
Wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis proefles via: monicawoltersyoga@gmail.com
of 06-48970018

Breiclub
Om de 14 dagen op dinsdagochtend om 10 uur komen de breidames bijeen. Onder het genot van een bakje koffie wordt er fanatiek gebreid. Contactpersoon: Sietske Couperus 0514 581466

Dammen
Op dinsdagavond vanaf 20.00 uur, zijn de leden van Damclub Warns in De Treffe.
Contactpersoon Henk Venema henk.venema11@gmail.com 

Wandel je fit
Iedere woensdagochtend van 9.00 – 10.00 wordt er door een groep wandelaars een uurtje gelopen. Na afloop is er gelegenheid een bakje koffie/thee te drinken.
Contactpersoon Maaike Bloemendal boodemaaike@gmail.com 

QiGong
Van september tot (half) april is er op woensdagochtend om 9.30 uur QiGong in De Treffe.
Deze activiteit word gegeven door Ellen kaimaiqigong.nl@gmail.com 

“QiGong is een onderdeel van de Chinese bewegingsleer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren.”

Dorpsdiner
Tijdens de wintermaanden is er iedere eerste woensdag van de maand een dorpsdiner voor inwoners en omwonenden van Warns vanaf 18 jaar. Voor informatie klik hier. 

Koffieochtend
iedere donderdagochtend om half 10 staat de koffie klaar in De Treffe. Iedereen is welkom om gezellig een bakje koffie te drinken. Bij mooi weer is er een groep die een potje jeu de boules speelt. Binnen kan er een potje Rummikub of Triominos gespeeld worden.  Hou je niet van spelletjes en wel van gezelligheid? Een praatje maken is ook prima.

Volksdansen
De dansgroep van Warns  Djacko Kolo  bestaat ruim 40 jaar. 
Onze dansmiddag is donderdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur. De danslerares  is Maaike van den Akker. Er zijn veel nieuwe leden bijgekomen en er is een gezellige sfeer.
Als u belangstelling  heeft kunt u contact opnemen met Klaske Bekkema-Visser jeenenklaske@gmail.com

Klaverjassen
Voorheen op donderdagavond om de week. Het klaverjassen wordt eerst niet opgestart omdat er geen coördinator beschikbaar is. Voel je je geroepen om het klaverjassen op te starten dan horen we dat graag.

Plattelandsvrouwen
In de wintermaanden organiseert het bestuur van de plattelandsvrouwen een aantal bijeenkomsten met een spreker.

Maaltijd voor alleenstaanden
Al jaren wordt er, vanuit de Protestantse Gemeente Warns, in de wintermaanden meerdere keren een maaltijd voor alleenstaanden georganiseerd.

Jeugdactiviteit
In de wintermaanden wordt er op de eerste vrijdag van de maand een activiteit aangeboden voor de jeugd van 12 – 18 jaar.