Doarpshûs De Treffe is geopend. De plek om te ontmoeten, sporten en creatief  te zijn voor jong en oud.

De Treffe is naast De Spylder een plek voor Warnsers waar hét gebeurt. Centraal gelegen in het dorp biedt MFA De Treffe onderdak aan de basisschool, de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang, een fysiotherapiepraktijk én het Doarpshûs De Treffe.

Ruimtes Doarpshûs De Treffe
Doarpshûs De Treffe biedt fijne en toegankelijke ruimtes (binnen en buiten) voor allerlei activiteiten in het dorp. Of het nu Yoga is, een diner voor alleenstaanden, een vergadering van de kerkraad of een volleybal evenement van de Oranjevereniging. Alles is hier mogelijk. Bekijk hier alle ruimtes.

Bedenk een activiteit en organiseer het !
Doarpshûs De Treffe is er voor alle dorpsbewoners van Warns en omstreken. Heb je zelf een idee voor een leuke activiteit en zou je daar handen en voeten aan willen geven? Aarzel niet om contact op te nemen. Samen bekijken we wat mogelijk is. Van sportactiviteit, samen koken tot knutselen met kinderen. Het kan allemaal in het nieuwe dorpshuis.

Feestje of partijtje?
Op zoek naar een leuke locatie voor jullie feest of partijtje? Neem contact op met het beheer Doarpshûs De Treffe en bespreek met hen wat de vele mogelijkheden zijn.